Select Page

Ik ben Paul van Vugt. Freelance copywriter met ruim 15 jaar ervaring in het creatieve communicatievak. Aan klant- en aan bureauzijde. Onder de vlag van FC Paul help ik je met creatieve en zinvolle communicatie, waarmee je een sterke band opbouwt met je publiek.

Zo’n sterke band ontstaat niet zomaar. Mijn uitgangspunt is dat je als organisatie diep in de spiegel durft te kijken. Zodat je je kracht herkent, maar ook ziet waarin je minder sterk bent. Pas dan herken je de beste versie van jouw verhaal en communiceer je met hart en ziel. Vanuit een prominente rol in je werkveld, ver weg van de zijlijn. Waar je niet hoeft te schreeuwen om gehoord te worden.

 

ZO WERKT HET

COPY

Goede copy is teamwork. Jij weet het fijne van je vak; ik weet het fijntjes te verpakken in lekkere copy. In tekst die leeft en de lezer aanzet. Tot nadenken, lachen of verandering. Tot beweging, actie of juist bezinning.

Mooi toch, wat woorden voor je kunnen doen?

CONTENT

 Iedereen heeft een verhaal. Hoe groot of klein je organisatie of merk ook is. Dit verhaal is de basis voor je content en de reden waarom je publiek je volgt. Waarom ze je waarderen om wie je bent en anderen aansteken met hun enthousiasme. 

COMMUNICATIE

Je copy en content komen niet uit de lucht vallen. Ze vormen een lekker een-tweetje met je strategie en je merkverhaal. Zijn deze nog niet helder? Of wil je misschien van koers veranderen? Dan is het een goed moment om samen de lijnen uit te zetten voor je  communicatie. Van strategie tot aanpak. 

MET TROTS VOOR GEWERKT

Wie